Om Holgers Bilpleieimportøren

Den tradisjonsrike bedriften Holgers AS, etablert allerede i 1982, har gjennom målrettet arbeid bygget opp en solid produktportefølje innenfor førsteklasses verktøy og forbruksmateriell til lakkeringsverksteder, karosseriverksteder og i senere år også innenfor profesjonell og hobbybasert bilpleie. I mange år har bedriften også vært ledende innenfor industri og billakkeringskabiner, samt prosessventilasjon. Disse delene av driften blir i dag tatt hånd om av selskapene Bolest AB og Reglo AS. Alle er selskaper helt eller delvis under samme eiere.

Holgers Bilpleieimportøren oppstod som resultat av at vi i Holgers AS gjennom de siste årene har bygget opp en rekke nye agenturer som henvender seg til et for oss nytt markedsområde. På disse sidene vil du utelukkende finne produkter ment for bruk både av profesjonelle og bilpleieentusiaster. Våre bilpleieprodukter, både verktøy og kjemi finner du hos de største aktørene innenfor salg av bilpleieprodukter i landet.

Som offisiell importør av bransjens ledende merkevarer hviler det en sterk forpliktelse på oss til å sørge for god distribusjon, god kunnskapsformidling, sterk merkevarebygging, riktig lagerhold og førsteklasses kundeservice. Store ambisjoner som kan være krevende å leve opp til, men vi går på jobb hver dag for å gjøre vårt beste!

Vi håper du finner det du leter etter her hos Holgers og ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål. Du finner oss på mange plattformer. Enten du foretrekker e-post, Instagram, Facebook, LinkedIn eller rett og slett telefon.

Velkommen til oss.